Agenda

Midzomernacht/schemerrit
Zaterdag, 22. Juni 2024, 15:00 - 21:00
Hits : 486

midzomernachtrit** Inschrijving sluit op 18 juni om 18:06 **

Omdat we de midzomernachtrit dit jaar gaan organiseren in het zonnige zuiden en rekening houden met dat een ieder na het evenement naar huis moet (of wellicht blijft om de dag erna naar Autojumble Waalwijk te gaan) zal de midzomernachtrit iets eerder beginnen, en eindigen in de schemer. Op zaterdag 22 juni is iedereen welkom nabij Tilburg voor de start om 15:00 voor de eerste stint naar onze dinerlocatie, waar we rond 17:00 verwachten uit te komen.  Voor het toetje moet echter na het eten nog even verder gereden worden naar het altijd gezellige Breda voordat we om 21:00 gaan afsluiten en iedereen nog minstens een uur naar huis kan rijden in schemerlicht. 

De organisator van de rit is Tijn van der Avoird, iemand met ruime ervaring in het opzetten van bolletje-pijltje ritten; dus ook avontuurlijke pacenoterijders komen dit keer niets te kort tijdens de rit! 

Inschrijven kan weer via het formulier. De kosten voor rit en diner, voor de leden 22.50 euro, niet leden 35 euro en equipes zonder LCH lid 55 euro. Dit alles per persoon. Het formulier rekent het weer uit wat de kosten zijn.