Kalender

Download als een iCal bestand
Slalom Workshop (afgelast)
Zaterdag 24 Oktober 2020, 10:00 - 16:00

Slalom workshop** Helaas krijgen we geen toestemming om het evenement door te laten gaan. Mensen die zich hebben ingeschreven krijgen het inschrijfgeld teruggestort. Volgend jaar hopen we dat we weer mooie evenementen mogen/kunnen organiseren.

Het belangrijkste is: Blijf gezond. Tot gauw.

Natuurlijk wil jij ook met 200 km/u door de bocht knallen en je auto als hij uitbreekt met een enkele stuurbeweging perfect corrigeren!

Dat ga je op 24 oktober niet meemaken. Maar je kunt wel de basis leren van overstuur, onderstuur en hoe je dit opvangt. Want...het kan ook met 20 km/u. Wel zo veilig, net zo leuk, slechts iets minder spannend, en....zonder bruine strepen in je broek.

Een dag lang oefenen in bochtentechniek, remmen en sturen. Gooien en smijten of strakke lijnen rijden, het kan allebei op de voormalige slipbaan van Rob Slotemaker in Zandvoort. 's Morgens ontvangst, een korte instructie, daarna oefenen, dan een lunchpakket,  en 's middags combineren waar je in de ochtend voor geoefend hebt in een slalom die alle aspecten bevat. Dit jaar wordt de tijd niet genoteerd en daarom is er geen prijsuitreiking. Deze maatregel is genomen ivm de Covid richtlijnen.

Het evenement is uitsluitend buiten en we hopen nog steeds dat het door mag gaan.

Locatie Circuit Zandvoort