Kalender

Download als een iCal bestand
Club Team Lotus Belgium Lifestyle Day
Zaterdag 02 November 2019, 13:00 - 17:00

2019 Lotus Lifestyle Day
als voorprogramma op Lotus Noordzee Tour

2019 Lotus Lifestyle Day als voorprogramma op Lotus Noordzee Tour een Club Team Lotus Belgium evenement op zaterdag 02 november 2019, 12:00 - 17:00

Locatie: Lotus Thierry Verhiest – Jozef Plateaustraat 5, 8400 Oostende, Belgium

Organisatie: Sven Mols & Peter Demaret voor CTLB

Met de medewerking van: Lotus Thierry Verhiest, CTLB, Peter Demaret, SevenModelsCollection,Nitra Ntibiramira Denis, Alexander Van Boekholdt, … en misschien ook jij?

Doel van deze namiddag:
Lotus liefhebbers die een hobby hebben die aansluit bij het merk, de gelegenheid te geven om dat aan andere Lotus liefhebbers te tonen, en eventueel interesse opwekken of tips delen met de bezoekers.

Verzamel of personaliseer je schaalmodellen, is sportwagenfotografie je ding, verzamel je lithografieën, posters, tekeningen, speelgoed (voor groot en/of klein), boeken, memorabilia uit de racegeschiedenis van Lotus, ben je nogal actief op de sociale media en wil je hieromtrent eventueel een workshop of presentatie geven om anderen wegwijs te maken in de digitale (Lotus) wereld, of anders Lotus gerelateerde hobby’s, we voorzien je graag wat presentatieruimte.

Heb je misschien tweedehands Lotus onderdelen je niet meer wenst te gebruiken, kan je die op deze namiddag aanbieden (bekijk het eerder als ruilbeurs/vlooienmarkt), niet als commercieel evenement.

Heb je tips in verband met alternatieve onderdelen, daar waar Lotus niet meer in wisselstukken kan voorzien, alle info die je wil delen is welkom.

Hoe deelnemen?
Door even een mailtje te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat even weten wat je inbreng kan zijn, hoeveel plaats je nodig hebt, stoel/tafel/stopcontact? We verzamelen alle terugmeldingen in volgorde van binnenkomst, bekijken of dit past in onze opzet en contacteren je dan om de details verder uit te werken.

Heb je enkel interesse in wat er leeft onder andere Lotus liefhebbers, kom dan zeker eens langs. Tijdens deze dag zijn de showroom en werkplaats van Lotus Thierry Verhiest uiteraard geopend. Het is mooi te combineren met Lotus Noordzee Tour de volgende dag.

Zowel een bezoekje als deelname is volledig gratis.