Kalender

Download als een iCal bestand
Wijntrip
Zaterdag 20 Juli 2019, 13:00

groesbeek wijntripHet is zover: op zaterdag 20 juli gaat Lotus Club Holland haar eerste wijntrip organiseren naar één van de opkomende wijngebieden van Europa: Groesbeek!

Inderdaad, in Nederland. In de afgelopen jaren is er door Groesbeek e.o. flink geïnvesteerd in het opzetten van een aantal wijnplantages en het resultaat mag er zijn: er zijn tegenwoordig maar liefst zes wijnboeren actief in en rond Groesbeek; genoeg voor een “Nederlands Wijnbouw Centrum” alwaar wij de tocht gaan starten.

De dagindeling is als volgt:

  • 13.00-13.45: ontvangst met koffiebuffet en appelgebak
  • 13.45-18.00: rondrit langs vier wijnboeren van Groesbeek met bij elke stop een rondleiding en een glas wijn.
  • 18.00-21.00: een afsluitende barbecue (met twee consumpties voor als de onderweg aangeschafte wijn ongezien op raakt!)

Deelname aan dit evenement is €50 per persoon incl. eten & drinken, wijn én een alcoholtester voor als u twijfelt bij vertrek aan het eind van de dag.

Groesbeek is een mooie omgeving om in rond te rijden. Een medewerkster van het Nederlands Wijnbouw Centrum heeft de moeite genomen de gehele route langs te fietsen om te kijken of deze wel Lotus-fähig was en… de route is goedgekeurd! Groesbeek ligt in de buurt van Nijmegen en Kleve (D) waar het ook in de ochtenduren goed toeven is ter morele voorbereiding van de middag; het loont de moeite om mee te gaan in deze eerste wijntrip!

Het aanmeldformulier is hier te vinden.