Kalender

Download als een iCal bestand
20 jaar Stelvio - Lotus Club Italia
Van Donderdag 12 September 2019
Tot Zaterdag 14 September 2019

StelvioOp 13 september is het feest! Dan is het namelijk 20 jaar geleden dat er voor het eerste een Lotus meeting plaatsvond op de roemruchte Stelvio pas, daar waar de Lotus Elise tot absolute perfectie werd afgesteld. Er wordt daarom een groots opgezet Lotus feest georganiseerd door Lotus Italia met de volgende (voorlopige) planning:

  • 12 september - aankomst, ontmoeten van de overige deelnemers en moed indrinken voor de volgende dag
  • 13 september - Stelvio D-day! All you can Stelvio! Stelvi-o-rama! Kortom, lekker collectief deze moeder-aller-haarspeld-wegen trotseren en zowel voor- tijdens als na opscheppen over hoe lang je er over deed en hoe snel je ging. In minstens zes talen
  • 14 september - gezamenlijk ontbijt en vertrek richting huis

De organisatie is nog volop bezig maar er wordt gewerkt aan nog een paar leuke bij-activiteiten en een mooie aankleding met o.a. de nieuwe modellen Lotus ter plekke. Er wordt gezorgd voor een T-shirt, cap en een sticker met fraai logo, mooie aandenken aan een ongetwijfeld nog veel mooiere paar dagen!

In Livigno zijn voldoende parkeerplekken en overnachtingsmogelijkheden gereserveerd. De prijzen van de overnachtingen zijn nog niet bekend. Naar keuze kan een hotelkamer gereserveerd worden of een vakantiehuisje (met sauna!)

Nu al zin om te gaan? Meld je aan via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan neemt Jan Blom (je weet wel, die van de mooie meerdaagse ritten door Schotland en zijn website https://www.bendsandcurves.com/) snel contact met je op met verdere informatie. En let op: er zijn geen minimumaantallen nodig, het evenement gaat hoe dan ook door!

Verdere informatie volgt!