Kalender

Download als een iCal bestand
Winter fair
Zaterdag 02 November 2019, 13:00 - 17:00

img 9946Op zaterdag 2 november van 13:00 - 17:00 organiseren wij in samenwerking met Van der Kooi Sportscars de traditionele Winterfair. Dit jaar pakken we groots uit, met als thema
For The Drivers.

Door trouw te blijven aan het ethos van oprichter Colin Chapman, staat Lotus op zichzelf als een merk dat zich toelegt op pure bestuurdersauto’s. Innovatieve engineering, geavanceerde technologieën en geavanceerde materialen zorgen ervoor dat elke Lotus de waarde bewijst van het bereiken van prestaties door lichtgewicht. Voorbestemd om te rijden. Auto’s die graag afwijken van het verwachte, hun eigen weg bewandelen naar het onverkende en onvoorstelbare. Een merk nog steeds geliefd, gerespecteerd en gevierd.

We exist for one reason only. We are first, last and always For The Drivers.”

Daarom zal 2 november in het teken staan van For The Drivers: een dag waarop de bestuurder wordt gevierd, geprikkeld en geïnspireerd. Omringd door lichtgewicht sportauto’s zullen er diverse standhouders hun producten en lekkernijen aanbieden. Ook zullen er een aantal zeer interessante presentaties gegeven worden, bijvoorbeeld over de toekomstplannen van Lotus: ‘Vision 80’.

Kortom, er valt zaterdag 2 november van alles te beleven bij Van der Kooi Sportscars! Graag verwelkomen wij jullie tussen 13:00 en 17:00 bij ons op de Meidoornkade 18 te Houten.

Een tafel voor de verkoop van goederen kan gereserveerd worden via het formulier.

Joomla SEF URLs by Artio