Kalender

Download als een iCal bestand
AvD Oldtimer Grand-Prix - Nürburgring
Van Vrijdag 10 Augustus 2018
Tot Zondag 12 Augustus 2018

Beste Lotus- vrienden,

Onze grote Lotus-bijeenkomst ter gelegenheid van de AvD Oldtimer Grand-prix van 10 tot 12 augustus op de Nürburgring staat voor de deur.

Dit jaar staat de OGP geheel onder het motto “70 jaren Lotus en de 50e sterfdag van Jim Clark”. De Lotus fabriek uit Norwich zal zich voor de eerste keer presenteren met een sport- en racewagen show bij de stand van Motor Klassik.

Bovendien zal in samenwerking met de Seven IG een groot Lotus merkenclub plaatsvinden naast de Langstrecken-bar, waar vrienden en rijders van alle Lotussen elkaar kunnen ontmoeten.

Tussen de vele races door kunnen we ook zelf actief worden: Na aanmelding kunnen de Lotus- vrienden enige ronden op de Nordschleife rijden. Dit is in het kader van de zogenaamde “Toeristische rit voor merkenclubdeelnemers” op 11 augustus op de Nordschleife mogelijk. De rit is gewoonlijk alleen voor auto’s tot het bouwjaar 1988 mogelijk, maar de deelnemers van de merkenclub-bijeenkomst van de Seven-IG en de LHRG mogen bij uitzondering ook met nieuwere auto’s deelnemen. De rit is op 11 augustus en kost € 89,00. De aanmelding sluit op 10 juli 2018 of bij een bepaald aantal deelnemers. De bekendmaking en het aanmeldingsformulier zend ik jullie graag per email toe. De aanmelding en betaling moet u dan zelf doen  bij de Nürburgring 1927 GmbH & Co KG. Meldt u aub snel aan!

Tot slot zij nog vermeld, dat wij ook de club-bonus-brochure met verschillende aanbiedingen voor de AvD-Oldtimer Grand-Prix onder ogen willen brengen. Het geeft de mogelijkheid om te profiteren van een weekendticket voor de prijs van een dagticket  en ook nog 10% korting op alle merchandise-artikelen uit de AvD-Oldtimer-Grand-Prix collectie.

Wanneer jullie geïnteresseerd zijn stuur dan aub een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij sturen dan per omgaand alle officiële gegevens toe.

Wij wensen alle deelnemers een goede en veilige reis naar de Nürburgring en heel veel plezier op de bijeenkomst toe.

Uw Siegfried Herrmann