Kalender

Download als een iCal bestand
Rollend Engels Erfgoed Evenement
Zondag 07 Oktober 2018

De Stichting REEE  organiseren 1 keer per jaar een mooie toertocht specifiek voor orginele Britse klassiekers en de aller laatste Engelse automobielen in Nederland rijdend en ander Engels Erfgoed. Maar ook niet in Nederland rijdend zijn welkom.

De 5e REEE 2017 heeft plaatsgevonden. Een dag die niet mooier had kunnen verlopen en met mooi weer! Een startveld van ruim 125 Engelse auto’s ging zondag 1 oktober vanaf de startlokatie in Vogelenzang naar de Lier met een lunchpauze in Zoeterwoude. Foto’s en video’s zijn inmiddels op deze site te zien.

AANMELDEN VOOR DE 6e REEE 2018; VELE ZIJN U VOORGEGAAN..

De 100ste deelnemer heeft zich al aangemeld, zie de deelnemerslijst. Bertina van Oort, media adviseur bij Great British Cars magazine. Heeft jaren in een MG B gereden en is nu trotse eigenaar van een Rover SD1 uit 1986. Met deze mooie auto rijdt zij als 100ste deelnemer mee.

Maar na de British Life Style beurs, zaterdag 10 en zondag 11 maart, in Rosmalen nu 113 deelnemers.

Ook in 2018 zal het aantal van z’n 125 deelnemers mogelijk zijn, of meer? Wilt u zeker zijn van een startplaats dan adviseren wij u om u nu al aan te melden, het gaat snel…..

We starten in 2018 bij het Louwman Museum in Den Haag en eindigen bij van der Kooi Sportcars in Houten. De Servicewagen van “OOTO Stuurbekrachting” rijdt ook weer mee in 2018 om deelnemers met pech te helpen.

Een klassiekerevenement dat uniek is in zijn soort. Ieder jaar begin oktober vindt deze bijzondere klassiekerrit, specifiek voor voertuigen van Britse makelij, plaats telkens met een wisselend start- en eindpunt. De toerrit voert ieder jaar over mooie wegen. Een fantastische dag vol nostalgie, gezelligheid, bijzondere klassiekers. En met een “fun factor” voor jong en oud. Dit jaar zelfs een deelnemer die zijn dochter van 12 jaar als navigator meenam: vroeg beginnen is oud gedaan… zo houden we het rijdend Engels Erfgoed in stand.

Ook dit jaar was onder de deelnemers weer een grote verscheidenheid van deelnemende auto’s te zien met bouwjaren vanaf 1936 tot zelfs zeer recent, waaronder 2 mooie Alvis Cars van voor de 2e wereld oorlog. En niet te vergeten een Marlin 5EXI met REEE uitdossing. Ook bij de 6e REEE weer te zien. Maar zeker meer mooie Engelse auto’s, zie hiervoor de deelnemerslijst op de website.
Bij de reeds opgegeven deelnemers, voor de REEE 2018, zijn deelnemers die de vorige jaren ook hebben meegereden, ze weten dat het weer een super dag zal worden.


MEER INFORMATIE