Kalender

Download als een iCal bestand
Spa Classics
Van Vrijdag 18 Mei 2018
Tot Zondag 20 Mei 2018

SPA Classics Lotus Parking Spa Classic heet de LCH-leden weer van harte welkom van 18 t/m 20 mei. Het is een geweldig leuk en sfeervol evenement waar erg veel te zien en te beleven is. Stuur Henri van Gelder als coördinator een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt het inschrijfformulier toegestuurd. Als je vóór 31 maart het van LCH-logo voorziene formulier toestuurt naar Gregoire Thorèl via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan ben je verzekerd van een een parkeerplaats in de Lotus groep ergens op het binnenterrein achter de paddocks.

Bij het invullen van het formulier wordt het gewaardeerd als je een fotoscan invoegt, al is dat in beginsel alleen bedoeld voor pre '66 cars en de 'happy few' lijst maar daartoe reken ik de Lotus-rijders. Bij het invullen geef je aan welke dagen je aanwezig wilt zijn en alleen of met meerderen. Ook voor het vrij rijden zijn er elke dag 20 minuten blokken waarop dat kan voor €.100 per keer. Echt een belevenis maar de blokken zijn bij voorintekening al snel vol. Voor de parking op het middenterrein hoeven LCH-leden géén €.10 te betalen voor het parkeren. Het totaal te betalen bedrag kan alleen met een eenmalige creditcard-machtiging voldaan worden. Het laten opsturen van de ticket met documentatie is relatief duur.

spaAls je aangeeft de ticket(s) op te halen op de dag van aankomst dan kun je tussen 18 en 20 mei terecht in het kantoortje naast Hotel de Roannay, Route de Spa 155, 4970 Francorchamps. Dat is de doorgaande weg door Francorchamps naar het circuit. Als je even voorbij het benzinestation bij de rotonde bent ga dan linksaf de heuvel op naar de volgende entree en kies dan de baan die naar de tunnel onder het circuit gaat.

Zorg wel dat de benodigde sticker goed zichtbaar op de voorruit zit. We ontvangen nog later een plattegrond waar de Lotus groep staat en wij hangen het bekende LCH spandoek ter herkenning weer aan een van de hekken. Mocht je vlak bij het circuit willen overnachten, er is een prima B&B met een ruime en veilige parkeerplaats bij Beau Séjour, rue Abbé Dossonge 20 • Hockai (Spa-Francorchamps) voor een schappelijke prijs. Kijk op http://www.beau-sejour.be/ voor meer info. Nu is er misschien nog een kamer te reserveren maar weet dat een groep Engelse Triumph-rijders dit adres ook al hebben ontdekt op 6 km van het circuit. Wil je meer weten stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Bernadette Ramaekers. Lopend kunnen we om de hoek 's avonds gezellig eten bij Restaurant Hotel Beau Site. Heb je nog vragen stuur dan een mail naar hlvangelder@kpnmail of bel 0653369173. We hopen weer velen daar te ontmoeten. Met vriendelijke groet Henri van Gelder.