Verzamelband Lotus LettersWat doet u met Lotus Letters na het lezen? Ja, nogmaals lezen, dat doen velen. Maar daarna komt ons clubblad meestal op een stapel, soms in een doos. We weten dat enige leden de jaargangen laten inbinden wat een fraai maar prijzig resultaat geeft.

We hebben nu een andere oplossing in de vorm van een verzamelband, waar twee jaargangen in bewaard kunnen worden. Uitgevoerd in donkergroen, met goudkleurige opdruk.

Ons clubblad is eenvoudig in deze band op te bergen en wordt per exemplaar bevestigd met een koord. Blad openvouwen op de middenpagina, onder het koord doorschuiven en klaar, zo simpel is het.

U kunt deze verzamelbanden bestellen voor de kostprijs van € 9,00 per stuk en deze vervolgens bij een evenement afhalen.
Bestellen doet u met een e-mail naar secretariaat@lotusclubholland.nl met opgave van uw naam en van het aantal exemplaren. Vervolgens krijgt u een betaalverzoek en zorgen wij dat uw verzamelbanden klaarliggen bij ons eerstvolgende evenement.
Het is wat onhandig inpakken, dus verzenden doen we liever niet. Zolang de voorraad strekt, we hebben er 50 maar bij voldoende belangstelling laten we wellicht meer exemplaren maken.