Piet WalravenVandaag, 23 juli 2014, is in alle rust en temidden van zijn vrouw Bep, dochters Odette, Jacqueline en haar man Michel, mijn goede vriend Piet Walraven overleden.

Tot het laatst had hij de regie en heeft hij waardig van iedereen, die hem dierbaar was, afscheid kunnen nemen. Ik heb hem gisterenavond nog mogen spreken en hij gaf te kennen, dat zijn krachten op waren.

Piet leed aan kanker.

Toen ik een nieuw bestuur formeerde, bood hij spontaan zijn medewerking aan. Ik kende Piet niet, hij was wel clublid maar ik kwam hem alleen tegen op meetings. Piet was een man van weinig woorden maar temeer van daden. In no-time hadden we allerlei attributen voor de club en was Piet, samen met Bep, op elk evenement paraat, zowel op beurzen als op de heuvelklim in Vaals.

Nooit leverde hij hiervoor een onkostenbonnetje in. Ook op het internationale evenement is Donington, waren zij er altijd, om iedereen van koffie en de beroemde stroopwafels te voorzien.

Piet reed hiervoor met een aanhanger naar Donington, om de clubtent en alle spullen te vervoeren.

s ‘Avonds gingen we dan ergens eten en hadden we het met Piet en Bep en mijn vrouw Marlies altijd erg gezellig, nooit is er, in al die jaren, een onvertogen woord gevallen.

Piet was een echte vriend en stond altijd klaar voor de club. Terecht was hij, ons enige, erelid.

Ik zal hem vreselijk missen.

Olav Glasius
Voorzitter