Peter SluiterOp 5 december 2014 bereikte mij het bericht dat ons clublid en voormalig secretaris Peter Sluiter die middag was overleden. Schokkend, onverwacht, veel te vroeg. Toen ik in 1983 (als ik mij goed herinner, mijn Sunbeam Lotus was toen 2 jaar oud) lid werd van de Lotus Club Holland leerde ik o.a. Peter kennen.

Een oudgediende in de Nederlandse Lotus wereld, hij behoorde tot de eerste leden in de tijd dat Karin Staal en Daan van der Keijl de Nederlandse Lotus eigenaren in een club verenigden.

Destijds met ca 30 leden. Enige jaren later zat ik samen met Peter in het bestuur en leerde hem beter kennen en waarderen. Menigmaal werkten we samen aan zaken voor de Lotus Club Holland, menigmaal mocht ik met bewondering toekijken als hij zijn technische vaardigheid op een Lotus los liet. Respect!

Door de jaren heen kwamen we elkaar nog steeds tegen of hadden via telefoon of e-mail contact. Zo ook enkele dagen voor zijn overlijden. Graag wens ik, mede namens het bestuur van de Lotus Club Holland, Blanca en familie sterkte toe.

De rouwkaart kan je hier lezen.

Peter Sluiter met Elan najaarsrit 2012Peter Sluiter najaarsrit 2012