20230514 095808Op effectief de derde zomerdag van het jaar verzamelden een groep van 50+ Lotus’ zich bij restaurant ‘de turfvaart’ te Etten-Leur voor een mooie rondrit door zuidwest Brabant. Ons clublid Huub Maas is tot het uiterste gegaan (inclusief her en der de weg bezemen op de avond voor de rit!) voor een mooie ochtend- en middagrit, waarbij in de ochtend door de bossen, en in het midden over dijkwegen werd gereden. Wat kleine dorpjes daargelaten kon er overal best sportief gereden worden, waarbij onze rijders nergens over de schreef gingen (dank daarvoor!)

Het spelelement bestond dit keer uit het maken van foto’s van plaatjes die de deelnemers meekregen en dat ging bijzonder goed! Uiteindelijk moesten we in de spelregels duiken om tot de juiste prijsverdeling te komen, waarbij uiteindelijk het damesteam Cools / Cools de winnaars waren! Op deze Moederdag een leuke afsluiting. Op de eindlocatie bij vliegveld Breda International Airport lag de dansvloer klaar voor gebruik, maar onze leden waren teveel onder de indruk van de vliegtuigen waar uitgebreid naar gekeken werd.

Al met al kijken we terug op een superleuke dag, waarbij door de vele last-minute afmeldingen een aantal deelnemers pas 48u van tevoren wisten dat ze mee mochten rijden. We danken restaurants “de Turfvaart” en “Restaurant Bargo” voor hun ontvangst en service, en komen graag weer bij hen terug!

De foto's zijn hier te vinden.