20230917 134004Disclaimer: Onderstaande is geschreven voor ChatGPT en daarom erg wollig. Dit wordt niet door iedereen gewaardeerd. Heb je een beter stuk dan ontvang ik het graag.

Op een prachtige zondag 17 september verzamelden 50 enthousiaste leden van Lotus Club Holland zich op de grens van Overijssel, Flevoland en Drenthe voor de langverwachte najaarsrit. Het beloofde een dag vol avontuur, kleurrijke Lotussen, en camaraderie te worden, en de club stelde niet teleur.

De parkeerplaats was al snel gevuld met een schitterende verzameling Lotussen, variërend van de legendarische Esprit S1 tot het nieuwste Emira-model. De diversiteit in kleuren en modellen zorgde voor een prachtig schouwspel en onderstreepte de passie van de leden voor dit iconische automerk.
Het ochtendprogramma begon met een warm welkomstwoord van de clubvoorzitter, die de route en de pittoreske plekken langs de rit kort besprak. De leden gingen met spanning in hun Lotussen zitten, klaar om de weg op te gaan. De najaarsrit voerde de deelnemers door schilderachtige landschappen en bochtige wegen die de kracht en wendbaarheid van hun Lotussen op de proef stelden.
Halverwege de rit genoten de leden van een heerlijke lunch op een idyllische locatie te midden van de natuur. Hier konden ze verhalen uitwisselen over hun Lotussen en de uitdagende bochten die ze hadden bedwongen.

Na de lunch werd de fotowedstrijd aangekondigd, waarbij leden werden uitgedaagd om de meest opvallende foto van hun Lotus te maken. Maar liefst 8 leden leverden prachtige foto's in, wat resulteerde in een spannende barrage om de winnaar te bepalen. Het niveau van de inzendingen was ongelooflijk hoog, en het was duidelijk dat de leden niet alleen gepassioneerd waren over het rijden, maar ook over het vastleggen van de schoonheid van hun auto's.

Na een spannende strijd werd de winnaar van de fotowedstrijd bekendgemaakt en beloond met een gepersonaliseerde trofee. De vreugde en trots op de gezichten van de deelnemers weerspiegelden de diepe liefde voor Lotus-auto's en de gemeenschap die Lotus Club Holland vertegenwoordigt.

De dag eindigde in stijl met een gezellige stop bij Van der Valk, waar de leden konden ontspannen, napraten en de herinneringen van deze bijzondere najaarsrit koesteren. Met veel gelach, nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten was de Lotus Club Holland Najaarsrit van 17 september een groot succes en een mooie herinnering aan de passie die deze club met elkaar verbindt. We kijken nu al uit naar de volgende rit!

Tot zover ChatGPT op basis van enkele kernwoorden.

naschrift: Het bestuur had middels onlineoverleg een mooie rit uitgezet door de genoemde drie provincies. De route was zo groen en rustig dat Arianne (voor het eerst mee tijdens een Lotusrit) spontaan riep: 'Deze wil ik ook graag met je fietsen'. Kortom wij hebben genoten van Blankenham, Kuinre, Blokzijl, Vledder, Frederiksoord en de tussenliggende landschappen. Van der Valk zorgde voor een heerlijke lunch en bitterbal op het eind. Uiteindelijk hadden 8 leden alle fotolocaties goed. In een barrage werd hen gevraagd hoeveel afstand er tijdens de route dubbel gereden was dus zowel heen als terug. De winnaars zaten daar het dichtstbij met hun geschatte afstand. Willem toonde zich een waardig voorzitter door de winnende dame niet te zoenen. Anders zou dat zijn zetel gekost hebben. Kortom we hebben veel plezier gehad en we zien uit naar de volgende rit in het voorjaar van 2024. Of wellicht tot de 17e oktober in Assen. Bestuur Chapeau!

Foro's staan in de galerij