pacecar victorVoor de eerste keer na de Coronapandemie, werd de Maarten Memorial weer georganiseerd. De laatste keer was in 2019 en hiermee werd 2023 de 17de editie. Ik zelf wist al dat ik hieraan mee wilde doen terwijl ik nog op zoek was naar mijn eerste Lotus in 2007.

Maarten van Sten was een begrip in de Lotus scene en oprichter van Van Sten Engineering. Hij stond altijd voor iedereen klaar. Helaas overleed hij in 2003 op veel te jonge leeftijd aan melanoomkanker. Een aantal goede vrienden van hem namen toen het initiatief om jaarlijks een inzamelingsactie te houden om de Daniel den Hoed Kliniek financieel te ondersteunen. Deze kliniek deed baanbrekend onderzoek naar de behandeling en het uit de wereld helpen van kanker.

Natuurlijk moest dit initiatief rondom Maarten te maken hebben met auto’s dus het werd een bijzonder evenement wat in totaal weer ruim 50.000 opbracht voor kanker onderzoek voor de Daniel den Hoed kliniek

Wil je het hele verhaal van Victor lezen en de volgende keer ook meedoen, wordt lid van Lotus Club Holland en lees het hele verhaal in Lotus Letters.

De opbrengst voor het labHeel wat Lotus bij het circuitLunch Kasteel Lichtenvoorde