Verzamelen bij de LunchEind oktober en het is 18 graden, droog, zonnig en het staat vol met 55 Lotussen en 85 leden bij Eetcafe 't Bulk in Laren. Iedereen vroeg uit bed want om 10:00 kunnen ze de rit gaan rijden. De rit is uitgezet met myDrive van TomTom en beschikbaar gesteld als GPX en routebeschrijving in het routeboek. Helaas was het toch nog puzzelen want met andere route tooltjes dan TomTom was de route toch even anders. Het routeboek was ook even puzzelen want die bevatte regels van waypoint naar waypoint en daartussen de afzonderlijke stappen. Maar ja, het is ook een puzzeltocht dus iedereen genoot van de uitdaging.

Op de lunchlocatie alleen maar smiles van links naar rechts in de volle breedte. Ok, de ene had de route goed gereden en de ander wat alternatief en weer iemand anders had de lunchlocatie maar ingevoerd. Want, gaat het nu om de rit of om het gezellig met elkaar praten onder het genot van een drankje en een blik op al het mooie op de parkeerplaats.

Het was dus ook nodig om iedereen op de lunchlocatie even aan te sporen om te vertrekken want iedereen zal gezellig te kletsen en na te geniet van de lunch bij 't Zwaantje.

De puzzel in deze rit was onduidelijk want de vragen kreeg je pas na afloop. Graaf Tel had wel aangeven dat hij was gestopt met tellen van verkeersdrempels en er stonden verschillende verkeersborden in het routeboekje. De vragen waren dus, hoeveel stoplicht, wildrooster, zebrapad en brugborden heb je geteld. We kregen deze keer van ruim 20 deelnemers het antwoordformulier.Seb

Bij de Cafe de Eend waren het onderstaande koppels die het beste geteld hadden en dus met een beker naar huis gingen:

  1. Huub & Maik Maas
  2. Dennis & Seb Groen (volgende keer wordt Seb echt de eerste)
  3. Alexander & Jens Demes.

De foto's van Henri staan in de galerij.