Lotus @ AssenHet is 18 oktober 2022, geweldig weer, een mooie baan en 26 enthousiaste rijders, wat wil je nog meer?

Het was weer een dagje genieten “for the drivers”. Vanuit alle hoeken van het land kwam het spul aan. Na aanmelden en stickeren volgde de dagopening waarna om 12.30 de baan open ging. In twee groepen werd gereden, een groep “minder-ervaren” rijders en een groep “ervaren” rijders. Vanwege het geringe aantal auto’s en de goede rijstijl van de deelnemers werd besloten om 14.30 de groepen samen te voegen, zodat iedereen 3 uur rijtijd heeft gehad. Een rijder van een vreemd merk reed mee met een Lotus van zijn maatje, hetgeen hem de opmerking ontlokte dat Lotus inderdaad is gemaakt voor dit soort dagen. MG 2806

Het circuit als natuurlijke habitat. Welk merk doet dat na? De rijders waren zeer te spreken over deze dag, en dat smaakte naar meer.  Om 16.30 viel de finishvlag en na het opruimen, vegen, inpakken en opladen ging ieder weer huiswaarts.

De foto's staan in de galerij.

Wat opvalt: deze groep rijders is een echt een clubje: men neemt ook heel veel tijd om met elkaar bij te praten en elkaars auto te bewonderen en te helpen en te adviseren. Rijden is geweldig, tja . . . . wat wil je nog meer? Het antwoord is helder: meer rijders!