Start bij de KribbeNa meer dan een jaar in de kast te hebben gelegen konden de leden eindelijk de rit van Carl van Reekum rijden. De voorbereiding en daarna de aanpassingen die nodig waren omdat de rit voorbereidingen meer dan een jaar geleden waren gestart hebben wel geresulteerd in een meer dan perfecte rit.

Ontvangst bij De Kribbe, Weerdseweg 6a, Wilp waar iedereen heerlijk zat in de zon met elkaar te praten. Na zo'n lange tijd was er veel te bespreken op deze mooie locatie. Bijna moest de start met een half uur uitgesteld worden omdat Ruud de sleutels in de auto had laten zitten en de deuren dicht had gedaan. De Beach vlaggen en de routeboekjes lagen er echter nog in. Na een poging om met een stok de deur open te krijgen was Jack zo slim om het gewoon via de deurknop te proberen en ja de deuren gingen open. De routeboekjes konden uitgedeeld worden.

Maar, de deelnemers hadden het naar hun zin en konden maar moeilijk vertrekken.  

ibalo

De lunch was bij onze adverteerder Ibalo Sportscars waar we een perfecte lunch kregen tussen alle mooie auto's. 

Onderweg probeerde Ruud en Jan-Bart nog wat auto's te fotograferen. Maar ondanks de route boekjes, GPX bestanden zagen we de auto's op de fotolocatie van diverse kanten komen. En als ze dan langsrijden was het even de sport om knoerthard langs te rijden met wat meer uitlaat geluid. Helaas zijn daardoor mijn foto's vanaf de telefoon niet zo bijzonder geworden. (of je moet houden van Lotus achterkantjes).

Na de pause, iedereen was weer moeilijk weg te krijgen, ging de rit naar Tullekensmolenweg 80, Lieren bij Huize Bloem. In de zon in de achtertuin hadden we daar een prima BBQ met drankjes en een prijsuitreiking.

Carl had er nog even werk aan op de winnaars te bepalen. Normaal 3 maar deze keer 4:

  • 1e prijs: Evert & Gerdien Duistermaat
  • 2e prijs: Coby Cools & Angela Groen
  • 3e prijs: Dennis & Sep Groen
  • 3e prijs: Ernest & Jasper Cools  

Foto's van de oplettende winnaars:

dsc 5959 lch toerrit 26092021 dsc 5961 lch toerrit 26092021 dsc 5964 lch toerrit 26092021

Meer foto's in de galerij.