dsc 8201 bbq houten 25072020Lange tijd leek het erop dat we een natte BBQ zouden krijgen maar de weergoden waren ons goed gezind want de lucht klaarde op toen tegen vijf uur alles in gereedheid werd gebracht voor een eerste LCH-treffen na de Midzomer-rit.

Er was een enorme opkomst aan Lotussen en andere vehikels om bij dit gezellige treffen aanwezig te zijn. De mannen van de catering hebben zich de blaren op de handen gewerkt om ons allemaal te voorzien van salades, satéstokjes, hamburgers en nog veel meer. De aparte drankenbar werd goed bezocht en intussen zaten we met zijn allen in een heerlijke avondzon en bovenal warm en droog. Het was voelbaar hoezeer we onze jaarlijkse LCH-evenementen gemist hebben want we hadden elkaar veel te vertellen na die lange corona lock down.

Ook de showroom met een keur aan Lotus sportwagens en andere exoten stimuleerde tot geanimeerde Lotusgesprekken. Het zou me niet verbazen als er enkelen onder ons na afloop zijn gaan fantaseren over een nog mooiere of snellere Lotus.

Foto's van dit geslaagde evenement zijn te vinden in de galerij.