We hebben minimaal 60 leden weer een fantastische dag bezorgd door de ledenvergadering te houden in het Louwman & Parqui museum. Vele leden hadden het er voor over om vroeg op te staan om dit Toyota museum te bezoeken. Immers voor diverse Elise/Exige/Evora rijders is dit de leverancier van hun krachtbron.

De vergadering verliep heel gezellig. De leden hadden een verzorgd boekje gekregen met informatie over de financiën en aankomende evenementen. Het boekje bevatte ook foto's van de diverse evenementen uit 2019.

Lotus Letters vliegen door de lucht.Jack kreeg vanuit de kas commissie complimenten voor de keurige administratie. Er is dus geen reden om de contributie te moeten verhogen en daar waren alle aanwezige leden erg blij mee. Doordat de club inmiddels dit jaar al weer 7 nieuwe leden telt blijven we groeien.

Harald besprak de geplande evenementen en kreeg vanuit de leden nog advies. Data veranderen en conflicteren soms met andere evenementen. Voor Harald dus nog wat puzzelwerk om alles mogelijk te maken.

Jan-Bart mocht weer wat leden in het zonnetje zetten. Leden die afgelopen jaar wat extra's gedaan hebben voor de club en daardoor een mooie prijs als dank mochten ontvangen. Fijn dat we deze leden hebben. Carl van Reekum bood aan om de voorjaarsrit te gaan regelen. 

Na de vergadering en uitstekende lunch was het tijd om het zeer fraaie museum te bezoeken. Na afloop ging iedereen voldaan naar huis en werden er al weer afspraken gemaakt om elkaar snel te zien op een aankomend evenement.

De foto's staan in de galerij. Deze keer gemaakt door Hans Mulder en Stefan Kievits.