haraldEen dag na de echte midzomernacht op zaterdag 22 juni hebben we de midzomernachtrit gereden. De start was in Nieuwkoop bij restaurant Tijsterman en vandaar ging om 20:00 iedereen de route van ongeveer 2 uur volgen.

De finish was ook in Nieuwkoop bij De Hollandse Leeuw waar we heerlijk buiten nog even na konden praten onder het genot van een drankje.

Iedereen was het er over eens, een fantastische avond met zeer goed eten, een meer dan mooie rit en heel veel gezelligheid. Er was een kleine uitdaging onderweg om het huisnummers te vinden van een 4-tal huizen. Harald had wel een nummer maar wist niet welk huis dus vulde hij het formulier met 4 keer huisnummer 182. Omdat de rest alleen lekker wilde rijden kwamen er geen andere formulieren en had Harald dus de 1e, 2e en 3e prijs gewonnen. Helaas had Ruud helemaal vergeten om een prijs te kopen dus hebben we afgesproken dat Harald zijn Elise als Centerfold in de Lotus Letters mag komen. Nu moeten we alleen Jan-Bart dit nog vertellen.

Harald, nogmaals van harte gefeliciteerd en als dank mag je volgend jaar de midzomernachtrit organiseren op 21 juni 2020.