dsc1905 lch cruqius 20190127Het was een winderige, koude en natte zondag 27 januari waarop de jaarvergadering plaatsvond. Eenmaal binnen bevonden wij ons in een indrukwekkend gemaal en een van de grootste ooit gebouwd en nog steeds werkend te zien. De rondleiding op zich na de voortreffelijk verzorgde lunch was meer dan de moeite waard dankzij de bevlogen verteller.

Een flink aantal leden is komen opdagen al waren er door ziekte wel een aantal afmeldingen, waaronder van onze zich immer inspannende webmaster Ruud. Hij had voor de gelegenheid een glossy programmaboekje gemaakt opgeleukt met voor velen herkenbare foto's. De leden waren onder de indruk van dit mooie en keurig uitgevoerde document.

Het blijkt een goed verlopen 2018 te zijn geweest met een aanzienlijk positief resultaat door reductie van kosten. De roep om versterking van het bestuur is gehoord en een enthousiaste Harald die nog niet zo lang lid van de LCH is wist de leden overtuigend warm te krijgen voor zijn komende rol en de zaal reageerde dan ook buitengewoon enthousiast op zijn aantreden.

Volgens de traditie werden een aantal clubleden in het zonnetje gezet voor hun inbreng en betekenis voor de club. Jan Blom ontving nu de Maarten Memorial wisselbeker voor een aantal bijzondere evenementen die hij organiseerde zoals de reist naar het Jim Clark museum in Schotland en het naar Nederland halen van Elisa Artioli. Hans Mulder was de vorige winnaar en kreeg nu een beker als herinnering aan de door hem gewonnen Maarten Memorial wisselbeker het jaar ervoor. Rob Dankmeijer ontving een bijzondere waardering voor zijn verhaal over de in Schotland opgelopen en door hem zelf later herstelde schade op nogal ludieke wijze waar het ging om het verkrijgen van de benodigde onderdelen.

Met de toelichting op het weer volle evenementenprogramma voor 2019, de lunch en de rondleiding kon de vergadering afgesloten worden naar grote tevredenheid en met veel zin weer in onze Lotus sportwagens op pad te gaan.

Foto's staan weer in de galerij.