Jan & Herma van VlietEindelijk was het zover, nadat de rit al een paar maanden geleden binnen enkele weken was volgeboekt, konden we eindelijk rijden.

Je hoopt altijd dat het weer mooi is zodat we ook echt de cabrio ervaring weer kunnen ervaren. Gelukkig ook deze keer zat dat weer goed. Jan en Herma van Vliet en hun zoon hadden alles goed voorbereid en toen ik aankwam om 09:05 zat het terras al overvol en werden er op de parkeerplaats vele handen geschud en over de auto’s gesproken.

De rit was erg leuk uitgezet. Jan en Herma hadden er bewust voor gekozen om ons compleet te verwarren door er voor te zorgen dat er een paar lussen in de route zaten. Meestal denk je dat je verkeerd zit als er Lotussen je tegemoet komen. Dat je het regelement goed moet lezen (voor de rit) helpt ook. Er stond neem de langste rit en dan kon het voorkomen dat je een letter twee keer tegenkomt.

Iedereen had in ieder geval veel lol en dat een gedeelte van de route opeens was afgezet mocht de pret niet drukken. In de middag was de rit net zo mooi en bij de finish en bij vliegveld Terlet hadden we prachtig uitzicht op de onweer in de verte.

De prijs uitreiking moesten we binnen doen vanwege wat regen. De winnaars waren:

  1. Jeroen Gestel & Saskia Streppel
  2. Bianca Rademacher en Benny van Maurik
  3. Tim, Sjaak en Niels Stam

Fam. StamDe familie Stam was trots op hun 3e plaats en denken dat het kwam omdat ze met een BMW Z4 meereden maar de punten zijn natuurlijk verdiend toen ze als navigator in de auto van Ruud zaten.

We danken Jan & Herma voor hun bijdrage aan de club met het uitzetten van de rit. We nodige andere leden uit om ook zich vrijwillig aan te melden. De najaarsrit worden al geregeld voor Jan van Dijk en Bauke Kooistra en de midzomernachtrit door Ruud de Ridder. Voor volgend jaar zijn alle voorstellen welkom.

De foto's van Henri zijn terug te vinden in de galerij. Uiteraard staan er ook veel post in de WhatsApp groep en Facebook pagina.