img 9860Ook dit jaar was er weer het succesnummer Slalom Workshop op Circuit Zandvoort. Ruim 15 deelnemende auto's waarvan 3 equipes zelfs uit België. Hoe zo is het ver rijden naar Zandvoort?

In de mallotus WhatsApp groep is al te lezen hoeveel plezier we dit jaar weer hebben gehad. Een extra element deze keer was de natte baan. Gelukkig niet door de regen maar door een precieze dosering van kraanwater. Dit gaf in de driftcirkel wat meer uitdaging en in de slalom was het opgenomen in het uitwijken met natte baan.

Het aantal pk's is niet belangrijk, het werkt zelfs soms in het nadeel want om al die paarden weer tot stilstand te krijgen is moeilijk. Onze slalomkampioen Gaston liet weer zien dat met beheersing en een goed uitgebalanceerde auto het makkelijker is om een snelle tijd neer te zetten dan met 500pk (volgens Dré om precies te zijn 18567pk). 

Gaston van harte gefeliciteerd met wederom de eerste plaats (34:00).Tweede plaats was voor Luc van Winckel (36.83) en de derde voor Jochem Hooijer (36.84).

Bedankt voor jullie deelname. De foto's staan weer in de galerij.