dsc 5261 seppe 20180617Classic Cars & Aeroplanes werd gehouden op 16 en 17 juni op vliegveld Seppe ook wel Breda Airport International genaamd. Een geweldig leuk en gevarieerd evenement met een keur aan klassieke auto's en vliegtuigen. Een aantal vliegtuigen gaven een fraaie show en voor de liefhebbers kon tegen betaling worden meegevlogen in de Antonov dubbeldekker.

De gemoedelijke sfeer en de kleinschaligheid was plezierig om mee te maken en ook hapjes en drankjes, koffie en gebak waren volop verkrijgbaar. Seppe is feitelijk een vliegtuig museum waar actief wordt gevlogen en ook zweefvliegen en parachutespringen werden hier beoefend.

Op vaste tijden werd het vliegverkeer even stil gelegd en kon op de start en landingsbaan een aantal rondjes gereden worden door de meest uiteenlopende auto's. De snelle Ford Capri, Lotus Opel formulewagen en de Lotus 23 replica bestuurd door respectievelijk Martin en Frans Bakker maakten indruk, net als de formule V-racewagens en zelfs een op een Goggomobiel gelijkend kruimelwagentje met roll bar waagde zich tussen het geweld.

Zaterdag was een zonnige dag met veel bezoekers maar de zondag was ondanks de zware bewolking en de koele temperatuur ook goed bezocht en tot in de middag kwamen nog opvallend veel vaak bijzondere auto's het terrein oprijden. De paddock voor de Lotus club was herkenbaar gemarkeerd met de nieuwe banners van de LCH. Al met al een geslaagd weekend en een aanrader voor wie er nog niet eerder is geweest.

Foto's in de galerij.