Nationaal Oldtimer FestivalDe Lotus paddock op Circuit Park Zandvoort tijdens het Nationaal Oldtimer Festival was ongekend vol met een fantastische diversiteit aan Lotus sportwagens en derivaten. Aan de kust was het weer geweldig en de bewolking vormde een mooi decor voor al die fraaie auto's en vrolijke mensen.

De LCH-tent was een niet te missen blikvanger en trok ook deze keer weer veel bezoekers. Er was veel te zien en te beleven door de vele merken die vertegenwoordigd waren en de races vormden een mooie en vaak boeiende afwisseling.

Anita Renes racete met haar fraai Lotus Sunbeam maar kwam tijdens de race snelheid te kort om voorin te blijven rijden; zij zal weer moeten sleutelen vermoed ik. Het Vrij Rijden was eindelijk eens 'volle bak' want er deden zo'n 30 Lotussen en Donkervoorts mee waardoor ook het rijden voldoende uitdaging bood voor het snelle bochtenwerk en uit accelereren en remmen. Slordig dat zich een snelle Porsche stiekem had gevoegd bij onze sessie waardoor wij steeds een blauwe vlag kregen. De organisatie gaat het gebeuren natrekken als zijnde niet gewenst. Iedereen kwam heel binnen en zoals voor zien door de baancommissarissen de brede grijnzen waren naar afloop nog breder dan bij de start.

Onze voorzitter Willem had zijn camper weer uitgerust als een volwaardige snack-wagen met koffie, koeken en tosti's, worstjes, frisdranken etc. We kunnen terugkijken op een gezellige en sportieve dag die anderen zal aansteken de volgende keer weer te komen en misschien ook eens het circuit op te gaan, want dat moet je toch een keer beleefd hebben.

Foto's staan in de galerij.