Prachtige omgeving Het was weer een topdag. Meer dan 40 auto's die zich verzamelde in Penningsveer. Nooit van gehoord maar prachtig gelegen dicht bij Haarlem. Een gezellige startlocatie waar heerlijke zelfgebakken appeltaart door iedereen graag gegeten werd. Een paar leden kozen voor een heerlijk plekje in de zon. Na betaling kreeg iedereen het routeboek en begon de zoektocht naar de lunchlocatie. Een werkelijke prachtige route door de polders, over dijkjes, langs de koeien en prachtige plaatsjes.

De lunch was op een mooie locatie maar helaas kon het restaurant niet een paar extra broodjes snijden. Helaas teleurstellend waar we zeker in de toekomst veel betere afspraken over gaan maken.

De middagroute was net zo mooi en eindigde weer in Penningsveer. Daar moesten de laatste vragen beantwoord worden zodat na hard rekenen door Willem de volgende winnaars bekend gemaakt konden worden: 1) Jan & Herma van Vliet, 2) Sjaak, Astrid en hond Asja Stam en 3) Edwin Damen en Suzanne.

De pechprijs ging naar Bauke Kooistra die samen met pa, vriendin, Elise en TVR vanuit het verre Friesland naar de start waren gekomen. Helaas bewees de TVR weer dat die niet gemaakt is voor rijden en moesten ze dus zonder de rit te kunnen rijden weer terug.

Namens alle leden en het bestuur willen we Willem Kouwenberg bedanken voor deze fantastische dag. 

Foto's van Henri staan weer in de galerij. Wil je een vergroting of hi-res jpg dan horen we graag welke.