Lotus Winter FairDe 3e editie van de Lotus Winter Fair moest even op gang komen maar rond de middag werd het behoorlijk druk zowel in de werkplaats met de prominent gestalde Europa's, de magazijnruimte met de vele marktkramen en in de showroom rond alle schitterende sportwagens.

De standhouders waren allen tevreden over de bezoekers en er is aardig wat verkocht. De catering was weer fantastisch door Van der Kooi met deze keer een heuse espressobar met een barista die heerlijk koffie schonk. Willem had zijn bakplaat gevuld met kippenvleugeltjes, gehaktballen en sateetjes die samen met de satésaus en het stokbrood gretig aftrek vonden. Van der Kooi had voor goed belegde broodjes en twee soorten soep gezorgd maar ook frisdranken waren te verkrijgen. De dames brachten persoonlijk de belegde broodjes naar de standhouders die zo hun tafel niet hoefden te verlaten.

De UGX racesimulator trok veel deelnemers die zich bijna onbedwingbaar konden uitleven. Op het parkeerterrein was een vak exclusief ingericht voor de LWF-bezoekers en ook daar was veel moois aan Lotus sportwagens te bewonderen. De jongeren kwamen aan hun trekken op de slalom voor een 1:24 RC Lotus Exige in Franse uitvoering. De snelste van de dag kon deze Exiges S aan het einde van de dag mee naar huis nemen en ook een 2e en 3e prijs waren beschikbaar gesteld door J&E Van Dijk Mini-Modelcars. In de volgende Lotus Letters zal uitgebreider verslag worden gedaan maar we kijken terug op een weer geslaagd evenement.

De foto's staan in de galerij.