Ledenvergadering UtrechtDe entourage voor de ledenvergadering op 31 januari 2016 was deze keer een voormalige vertrekhal in het Spoorwegmuseum Utrecht. De authentieke zaal met hoge plafonds leverde een volle zaal met clubleden op want er kwamen stoelen tekort. De ontvangst met koffie en deze keer Domtorentjes zorgden voor een goede start op de zondagmorgen. De vergadering zelf was vriendschappelijk en alle zaken werden keurig afgehandeld binnen de gestelde tijd.

Een goed verzorgde lunch met fijne broodjes en smaakvolle soep, maar ook jus duorange, melk en karnemelk waren verkrijgbaar. De met meerderheid voor gestelde contributie om de exploitatie van de LCH op orde te houden werd ter vergadering al goed gemaakt door de kortingskaarten voor de Britisch Cars & Lifestyle beurs. De plannen voor het jubileumjaar 2017 worden nu verder uitgebroed maar dat lijkt iets moois te gaan worden.

Het bezoek aan het Spoorwegmuseum was zeer de moeite waard van na de grote verbouwing van een aantal jaren geleden is er heel wat meer te zien en te beleven zeker voor technisch geïnteresseerde clubleden. De aanwezigen kregen een uitrijkaart en een kortingsbon om nog eens terug te komen naar het Spoorwegmuseum. Deze formule van een jaarvergadering in combinatie met een interessante vergaderlocatie verdiend voortzetting. Voor een fotoverslag zie de fotogalerij.