Karin en Sjef RompenWe hebben niet eerder zo'n grote opkomst gehad dat we zelfs genoodzaakt waren om de inschrijfmogelijkheid eerder te sluiten. Met ruim 30 auto's en 64 deelnemers was dit een geweldig groot evenement en een groot eerbetoon aan Sjef en Karin Rompen. De bijna vrijwillige aanmelding om een rit uit te zetten in Limburg pakte we als bestuur met open armen aan. Het uitzetten van een rit kost erg veel tijd en je moet de omgeving kennen om de juiste wegen te vinden. 

Dat Sjef en Karin de weg wel kennen in hun geliefde Limburg blijkt wel uit de heerlijke rit die we hebben gehad. Na ontvangst in een kasteel met koffie en natuurlijk vlaai werd de rit ingezet. Kleine plaatsjes, smalle wegen weidse uitzichten wisselde zich af tussen de immense stroom wielrenners. Ja, ook wielrenners weten dat het goed vertoeven is in Limburg.

De lunch was ook op z'n Limburgs. Bloedworst, draadjesvlees en andere lekkernijen werden goed gegeten.

Na een tussenstop voor een ijsje eindigde de rit voor de meesten rond 17:30 op een voor de Lotus Club gereserveerde groenstrook naast de weg. Er werd weer veel informatie uitgewisseld en de auto's werden volop gefotografeerd.

In het restaurant deed Karin een verwoede poging om de punten te tellen van de vragen formulieren. De prijzen werden uitgedeeld aan:

  1. Bob van Melzen en Jeanne van Nistelrooy.
  2. Stefan Kivits en Saskia Colbers
  3. Gerrit-Jan en Ellen van Leenen

Maar de hoofdprijs was er eigenlijk voor Karin en Sjef. Hartelijk dank voor jullie inzet. Wie van de leden volgt !!

De foto's van Henri staan in de galerij. Ook was er een andere fotograaf en die heeft zijn foto's op zijn site www.voertuigblik.nl staan.