Startpunt Fort Altena - najaarsritVandaag 27/9 hebben 37 auto's en 67 mensen meegereden tijdens de najaarsrit. Een rit langs de Waal van Fort Altena naar Slot Doddendael en dan aan de andere kant van de Waal naar Fort Vuren. Op Fort Altena werden we met open armen ontvangen en mochten de auto's op de binnenplaats bij elkaar geparkeerd worden. Het was erg vol dus elk gaatje moest benut worden. Binnen stond heerlijk gebak en koffie/thee en kregen we een goede verzorging van de gastdames.

Rond 13:00 kwamen de auto's aan in Slot Doddendael een prachtige locatie in Ewijk. De lunch viel echter heel erg tegen. Normaal zijn we gewend dat er een uitgebreide lunch is maar nu was voor eenzelfde bedrag het erg karig en was er voor enkele leden helemaal geen lunch meer. Onze excuses hiervoor, we hadden dit niet verwacht.

Gelukkig werd het bij Fort Vuren weer goed gemaakt. Ook hier een hartelijk ontvangst, goed verzorging en lekker snacks. Er was zelfs een live band die gezellige muziek speelde. Wij hadden voor de leden een keurige afgescheiden deel gekregen waar iedereen enthousiast zijn verhaal vertelde over de heerlijk rit met het heerlijke weer.

De route boekjes werden trots door de rit rijders ingeleverd en door Ruud werden deze straffeloos gecontroleerd. Uiteindelijk waren er twee deelnemers voor positie 2 en moest er dus nog een extra vraag gesteld worden door Willem voordat de winnaars bekend gemaakt konden worden. De uiteindelijke winnaar zijn geworden:

  1. Jan & Herma van Vliet
  2. Rowan & Marco Kok
  3. Gido Kuijpers & Jacqueline Eilander

De foto's (die Henri zelfs liggende op de grond genomen heeft) staan in de galerij.