DSC 1685Wat een dag weer. Een heerlijk ontvangst, een lekkere lunch en een fijn afscheid. Maar het gaat natuurlijk om de rit en die was meer dan mooi. Van een glooiend landschap reed je zo op een dijk en keek je uit over het mooie Ijselmeer. Leuke smalle slinger wegen en prachtige plaatsjes. Bauke had echt zijn best gedaan om zijn Friesland te laten zien aan de andere LCH leden. Naast LCH leden reden ook een paar nog-niet-leden mee en die hebben ook genoten. Waarschijnlijk tijd om lid te worden !!.

De Lotus garage van Bauke werd door iedereen bezocht. De diverse auto's werden gekeurd en beoordeeld. De twee 340's kregen een ere plaatsje voor de deur.

Vanuit de garage werd het laatste stukje langs de vader van Bauke (was bezig om iedereen via een Drome op de foto te zetten) gereden naar de eindbestemming.

De foto's staan al online in de galerij.

De uitslag heeft even op zich moeten laten wachten want daar ging het helaas verkeerd. In eerste instantie was er een dubbel derde plaats. Later bleek dat het formulier van de familie Kok niet goed was meegerekend. De uitslag is geworden:

  1. Jan en Herma van Vliet
  2. Marco en Rowan Kok
    Tom en Susanne Akerboom
  3. Benny van Maurik en Bianca Rademacher
    Edwin Damen en Michiel Esvelt

We zullen er voor zorgen dat de dubbele tweede en derde bekers alsnog worden toegekend aan de winnaars.

Het verslag van Jan-Paul Bourguignon is hier te vinden.