Great BritishEen zonovergoten Circuit Park Zandvoort was zondag 4 mei het decor voor Great British. Het was minder fris dan de zaterdag ervoor toen de Historisch Zandvoort Trophy werd verreden georganiseerd door de HARC en CPZ. In de loop van de zondag kwamen veel bezoekers naar het circuit en de LCH stand in paddock 14 had dan ook veel belangstelling van clubleden en bezoekers.

Het is altijd even zoeken waar de LCH zich bevindt maar met de grote aantallen Lotussen waren het uiteindelijk goed zichtbaar. Gezellige drukte met veel gesprekken over de auto's en de bijzonderheden, de koffie en stroopwafels zijn intussen het handelsmerk van de LCH in heel Europa. Tijdens de middagpauze werden weer de belegde broodjes geserveerd door Willem, Ronald en Olav.

Het vrij rijden was kennelijk een goede reden om naar CPZ te komen want velen hadden zich ingeschreven. De organisatie van Great British - 402Automotiv - had om 12.00 uur een periode vrij rijden ingelast, en vanaf 12.30 uur was de LCH aan de beurt waarin ook de Sevens en Donkervoort meereden. Een prachtig gezicht en nu ik als fotograaf ook op betere plekken kon fotograferen zijn de plaatjes navenant. Bijzonder was dat Frans Bakker en zijn zoon met een Exige S1 en een S2 samen op het circuit reden; een mooier tijdsbeeld van jong en oud is niet te bedenken.

Iedereen die graag van zijn auto foto's full size ontvangt kan een verzoek indienen via h.vangelder@inter.nl.net.

Foto's van Henri staan in de galerij.