Het zou frisser en bewolkter worden dan eerdere dagen maar de clubleden die met hun Lotus naar de maandelijkse LCH-meeting op weg waren reden zonder uitzondering met open dak. Het was een fraai zonnige dag met een redelijke opkomst gegeven de vakantieperiode. Deze keer geen Esprits maar wel een fraaie Caterham Seven en een Lotus-Omega in erg goede conditie, een flink aantal Elises, een Exige S1, Elan M100 en een Excel.

Een onder restauratie zijnde Esprit turbo stond net gespoten buiten en zal binnenkort wel weer rijdend te bewonderen zijn. De maiden trip van een elektrisch aangedreven 1:10 Porsche eindigde in een heuze crash onder de voorwielen van een geparkeerde auto, de hele neus lag aan diggelen maar de Lotus-eigenaar weet dit aan de onwennige joystick. We werden als altijd in de watten gelegd met gebak, snoepgoed en koffie en rond de lunch werd een BBQ geserveerd wat zeer gewaardeerd werd. Leuk was dat even verder een groep schitterend gerestaureerde bromfietsen uit vervlogen tijd zich verzameld hadden om gezamenlijk in de omgeving een toertje te maken met hun Zundapp, Sparta, Kreidler er was zelfs een roze exemplaar met de enige vrouwelijke bestuurder.

Bij Van Sten stonden twee schitterende Triumphs waaronder een café-racer en ook een Aprilla liet zich zien. Al met al weer een gezellige en nuttige clubmeeting.