Exige V6Het weekend van 13/14 april had van der Kooi Sportscars het "Supercharge Your Weekend" evenement georganiseerd. Iedereen was natuurlijk uitgenodigd en uit de omkomst bleek wel dat vele gehoor hadden gegeven aan deze leuke start van weer een nieuw seizoen van autoplezier.

Het plezier was zeker te zien op de gezichten van de mensen die onder leiding van Jan van der Kooi een stukje mee konden rijden in de Exige met de supercharged V6 motor. Gaston kon er niet over uit hoe geweldig die wagen reed en was onder de indruk van de trekkracht die maar niet bleek op te houden.

Carel ten Horn informeerde de aanwezige over "Driten & Voertuigbeheersing", er was een geweldig verzorgde barbeque, een racebaan voor de kinderen (en wat ouderen) en natuurlijk veel gesprekken over Lotus. De ontvangst door de familie van der Kooi en medewerkers was ook zeer hartelijk. Kortom iedereen genoot en het weer hielp gelukkig ook nog een beetje mee.

Natuurlijk zijn de foto's van Henri van Gelder weer te vinden in de galerij. En hieronder de eerste impressies van een zeer geslaagd weekend.

Supercharge Your Weekend Supercharge Your Weekend Supercharge Your Weekend Supercharge Your Weekend Supercharge Your Weekend