lotusexcel.netAngus Marshal van Lotusexcel.net heeft op 17 en 18 mei een Europese meeting georganiseerd voor Elite / Eclat / Excel bezitters.

Natuurlijk zijn ander Lotussen ook welkom maar gezien de grote belangstelling slechts na overleg met de organisator.

De zaterdag zal o.a. gevuld zijn met een brunch bij  Lotus Newcastle, een fraaie rondrit door de omgeving en een Diner in het Croft Hotel, waarbij Oliver Winterbottom, en zeer waarschijnlijk ook Mike Kimberley aanwezig zullen zijn. En dat zal betekenen interessante achtergrond informatie en vele leuke anekdotes, doorspekt van weetjes en typische engelse humor.(mogelijk gebaseerd op jarenlange ervaring in de directiekamer).

De zondag verplaatst het feest zich naar Croft Circuit, alwaar de deelnemers de gelegenheid hebben om hun eigen Lotus op de baan lekker uit te laten. Marshalls, Safety en technische ondersteuning van oa. Lotus Bits is verzorgt. Verwachting is dat er ook demonstartieritten zullen zijn en het geheel wordt via eerder genoemden mede door Lotus zelf ondersteund. Ook op zondag zal de inwendige mens niet worden vergeten middels een Barbeque.

Voor £115,= heb je twee fantastische dagen  en is het pinksterweekend welbesteed.Neem je je partner een keer mee, kost dat slechts £35,= extra, dus je hebt niet veel excuses.

Bijgaand het aanmeldformulier voor wie geinteresseerd is. Aanmelden kan tot 6 april per mail middels het formulier bij Angus Marshall angus.marshall@lotusexcel.net

Natuurlijk zal een delegatie van de Nederlandse bezitters van deze vierkante  vierzitters acte de presance geven.

Het inschrijfformulier kan je opvragen bij webmaster@lotusclub.nl