Vrijwilligers Maarten MemorialDit jaar op 2 augustus was er weer een Maarten Memorial. Een fantastisch evenement waar je alleen maar mensen ziet genieten. Ook deze keer weer een heerlijke rit van Rotterdam naar het circuit van Zandvoort. Eenmaal aangekomen op het circuit staat iedereen te popelen om het circuit op te gaan. Deze keer had ik in de eerste rit een vader van een dochter die een lang ziektebed achter de rug had en hiermee haar vader wou danken voor de steun. Dat haar vader heeft genoten kan ik bevestigen. Hij had de rit van z'n leven en kon er niet over uit wat een geweldige geluid mij Elise heeft. Gelukkig hadden Victor, de vrouw van Sebastiaan en ik het geluk direct achter de pace car te kunnen rijden.

Helaas voor de andere gingen we veel te hard en reden we opeens nog maar z'n drie achter de pace car. De tweede ronde ging hetzelfde maar dan met een dame op leeftijd als passagier. Ook zij had dit niet verwacht en genoot optimaal. Tot slot een uitstekende BBQ die gefinancierd is door Lee Towers en dan de veiling. Wat een feest dat er mensen zijn die 7000 euro willen betalen voor een weekendje Goodwood. Ok, er zat dan wel als extraatje bij dat je met Spijker de hill mag beklimmen. 

Het landschap met op de voorgrond de Elise van Maarten.En dan het financieel resultaat: weer ruim 130.000 euro. Het resultaat van 9 jaar is nu meer dan 1 Miljoen euro voor de Daniel den Hoed kliniek. Ik hoop dat ik volgend jaar weer mee mag doen.