Patrick's eerste Lotus ritEen LCH sluitingstocht gestart en geëindigd in Breda met een uitzwaai naar de Belgische Kempen komt niet zo vaak voor. Voor de zuiderlingen en Belgische vrienden nog meer aanleiding mee te doen. Totaal deden 20 equipes mee met de start bij Restaurant de Boschwachter in de bossen rond Breda. Het was zwaar bewolkt maar de gehele ochtendrit bleef het zo goed als droog met vooral in het tweede deel na de lunch wat regen onderweg dus de daken bleven deze keer gesloten.

Het eerste deel was een flink lange rit met lastige omleidingen door wegwerkzaamheden maar uiteindelijk kwam iedereen aan bij Restaurant De Kempen waar een voortreffelijke en uitgebreide lunch op ons wachtte. Het tweede deel ging over de Belgische grens en eindigde in Restaurant "Boswachter Liebosch" wederom in Breda.

Het is leuk om te zien dat steeds meer jongeren enthousiast meerijden zowel jongens als meisjes. De 1e prijs ging naar André van der Mout en zijn vrouw, de 2e prijs naar Patrick de Ridder en de 3e prijs was voor Frans Bakker.
Willem van der Meijden is een gepassioneerd spreker gebleken met gedetailleerd uitleg over de route zelf en de juiste antwoorden op alle lastige vragen tijdens de toertocht. Met een drankje en een warme snack ter afsluiting werd iedereen uitgezwaaid in de hoop elkaar weer te zien bij de komende LCH-onderdelenbeurs op 12 november bij Van Sten in Den Hoorn.

De foto's van het evenement kan je hier vinden.