Lotus Omega Op 27 september was het Nationaal Oldtimer Festival op het circuit van Zandvoort. Op een prachtige dag met heerlijk weer was te verwachten dat het een drukke dag zou worden. Na ruim een uur over de boulevard gereden te hebben konden we eindelijk het circuit terrein oprijden. Dankzij de gratis toegangskaarten en paddock kaart die de LCH had geregeld voor de leden die daarvoor zich hadden aangemeld, konden we zo doorrijden.

De toerit naar het circuit stond vol van Porsches die daar langs de kant van de weg geparkeerd stonden. Dit was eigenlijk een ereboog aan de Lotus. Dank u, dank u.

Paddock nr 14 was door de altijd aanwezige Piet en Bep ingericht als Lotus honk. De koffie, fris en broodjes stonden klaar voor de LCH leden. Voor de paddock stonden een paar bijzondere Lotussen (en een Ariel) geparkeerd zodat we veel bekijks hadden. De Lotus Omega die stond geparkeerd moest regelmatig de motorkap openen om te bewijzen dat het echt een Lotus is. Jan-Bart gebruikt zijn Excel als etalage voor de diverse Lotus publicaties die hij altijd met zich meedraagt.

Op het circuit werd ook door vele leden gereden. Bijzonder was dat er zelfs zonder helm gereden kon worden. Het was weer een heerlijke dag.