VanSTENNadat ik Jan-Bart had opgepikt, reden we met een paar druppeltjes regen ter verfrissing naar Den Hoorn voor de VanSTEN meeting. Deze meeting wordt elke tweede zaterdag van de maand gehouden. Bij aankomst was het al weer aardig gekleurd door de Elises, Exiges, Speedsters en Sevens. Binnen werden we ontvangen met een kopje koffie en een lekkere roomsoes.

Deze keer had Peter een vertegenwoordiger van Toyo Nederland uitgenodigd om een nieuwe band, de Toyo Proxes R1R,  toe te lichten en te tonen. Peter heeft ook aangegeven dat de banden een keer getest kunnen worden onder je eigen auto op het slalom terein in Lelystad. (Meer informatie volgt).

Toyo presentatieEen van de bruggen van Peter werd omgebouwd tot presentatie scherm en even later werd de presentatie door Toyo Nederland gegeven. 

ChipsAwayGraham van ChipsAway had een schade hersteld aan een Elise en als je kon vinden waar de schade zat, dan keer je een leuke attentie. Helaas heb ik het niet kunnen vinden en nadat Peter mij had aangegeven waar de schade had gezeten en hoe groot ze was geweest, was ik onder de indruk van de kwaliteiten van ChipsAway.

Elise van RobRob stond een beetje beteuterd bij zijn Elise. Daar moet nog veel aan gebeuren maar de onderdelen laten nog even op zich wachten.

Seven van FerryFerry daarentegen stond te glunderen bij zijn bijna gerestaureerde Seven. Nog even sleutelen en ze is klaar voor het Jim Clark Festival.

 

 

Tot slot werden we nog getrakteerd op een heerlijke boterham. Bedankt voor de gastvrijheid en informatie.