Na maanden van voorbereiding 10 juni, de dag dat allerlei auto's vanuit heel Nederland, Belgie en Duitsland naar Maarssen kwamen om mee te doen aan het evenement "Wederzijdse Passie" dat georganiseerd werd door de website Autogespot.

Lotus op Autogespot Wederzijdse Passie

Op dit evenement waren de meest exclusieve auto's door de spotters uitgenodigd om eens kennis te kunnen maken met de bestuurders. Naast Lamborghini's, Ferrari's en nog vele andere exclusieve merken was Lotus goed vertegenwoordigd met Elises, Exiges en een Esprit.

Na de onvangst op een mooie locatie waar de eerste 1000+ foto's al gemaakt werden waren rond 13:30 alle genodigde voertuigen aanwezig. Vanaf deze locatie was er daarna een tocht door Maarsen naar de andere locatie waar de auto's per merk opgesteld werden om wederom 1000+ foto's te maken. De route naar deze locatie was niet echt duidelijk aangegeven en dat veroorzaakte wel dat er een hele bijzondere stoet auto's door Maarssen en omgeving reed.

De meeste foto's zijn te vinden op de site van autogespot.com, maar de Lotus foto's van deze dag kan je terugvinden op onze eigen site.