logo british car club day 1Samen met 21 andere Engelse autoclubs organiseren wij deze unieke beurs. Auto’s, onderdelen, (vintage) kleding, accessoires en nog heel veel meer wordt op de beurs te koop aangeboden. Alle clubs zijn vertegenwoordigd met een eigen stand en wij staan er uiteraard weer met iets unieks. Per direct zijn tickets online voor dit evenement verkrijgbaar op  britishcarclubday.com.
De prijs per volwassene is €5,-, maar niet voor Lotus Club Holland leden, die kunnen met hun kortingscode (achter de login op onze website) gratis naar binnen! (nadat je hebt besteld ontvang je een zgn. E-Ticket). Parkeren is ook nog een gratis!

De BCCD vertegenwoordigt hiermee meer dan 15000 actieve clubleden op deze beurs! Op 5500 m2 zijn alle Clubs aanwezig met een eigen stand en een groot terras met uitgebreide horeca. Naast de stands van de Clubs zijn er ook dit jaar weer vele commerciële deelnemers met een uitgebreid scala van producten afgestemd op de belangstelling van de vele bezitters van (Klassieke) Engelse auto’s. Ook verwachten wij dit jaar net als vorig jaar een aantal clubleden die hun overtollige onderdelen aanbieden. 

Heb je (Lotus-gerelateerde) zaken te koop? Via britishcarclubday.com is het mogelijk om één of meerdere tafels te bestellen (of m2 op de beursvloer). Als je aangeeft dat je Lotusonderdelen hebt dan kom je in de buurt van onze eigen stand te staan. Schrijf je dus snel in!

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.britishcarclubday.com 
Komt allen!